foto-Catalin-BotezatuCu riscul de a fi marginalizat social şi luat la mişto, Cătălin Botezatu a mărturisit că este designer vestimentar şi că îi place să facă haine pentru bărbaţi.

Botezatu a descoperit că are această înclinaţie încă din adolescenţă. În timp ce alţi băieţi jucau fotbal în curtea şcolii, el alcătuia topuri ale celor mai prost îmbrăcaţi jucători de la fiecare echipă. De atunci, a stat mai tot timpul ascuns în dulap, unde găsea o grămadă de haine cu care să se joace.

“Ştiu că românii nu sunt foarte toleranţi cu designerii vestimentari, dar nu mi-e ruşine cu ce sunt. Mă doare-n fund de ce spune lumea. Chiar propun ca o dată pe an să organizăm o paradă a designerilor vestimentari, un Pride Parade, unde bărbaţii să prezinte haine create pentru bărbaţi şi femeile haine create pentru femei, indiferent ce spune Biserica sau Noua Dreaptă.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Thursday, 19.05.2011 15:40 Monden

National Cinematografic