tot_mai_putine_femei_mimeaza_orgasmulUn studiu făcut recent de câţiva cercetători englezi arată că femeile ajung foarte greu să mimeze orgasmul. Cauza principală, după cum reiese din studiul cercetării, este stresul care micşorează durata contactului sexual. Iată ce spune Mary F., de 34 de ani, angajată în Publicitate: "Înţeleg că nu am vreme pentru un orgasm în toată regula, dar acum contactul sexual a devenit atât de scurt încât nu am vreme nici să mimez. În ritmul ăsta bărbaţii nu vor mai pupa multă vreme de-acum înaine un orgasm mimat ca lumea."

Robert Culy, conducătorul proiectului de cercetare, e de părere că femeile ar avea mult mai mult timp pentru mimarea orgasmului dacă nu ar insista cu preludiul, considerat în toată lumea civilizată o pierdere de vreme. "Bineînţeles, toate femeile chestionate de noi consideră o lipsă de atenţie din partea bărbatului dacă nu ajunge şi ea să mimeze orgasmul. Ceea ce nu ştiu ele însă, este că nici un bărbat din cei pe care i-am întrebat până în acest moment nu crede că partenera lui mimează orgasmul. Ei zic că femeile nici nu au, de fapt, orgasm, motiv pentru care se şi strâmbă atât de urât în unele momente ale sexului şi urlă de nervi", ne-a spus Daniel Grave, sexolog colaborator al proiectului.

Acelaşi grup de cercetători englezi condus de Robert Culy începe de săptămâna viitoare un studiu din care vor să afle dacă femeile chiar au mimat vreodată orgasmul sau doar s-au prefăcut.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Saturday, 21.05.2011 11:09 Monden

National Cinematografic