cercetatorii-mexicaniProteste și nemulțumiri după ce sfâșitul lumii, programat ieri, nu a mai avut loc, din motive necunoscute. Oamenii care s-au așteptat să asiste la un final spectaculos al civilizației umane vor să-și recupereze banii, însă nu știu cui să se adreseze. Pe oricine ai întreba, îți spune că nu e de competența lui și te trimite în altă parte.

Organizatorii evenimentului care trebuia să culmineze cu distrugerea completă a planetei noastre nu mai sunt de găsit. Ei și-au închis telefoanele și au dispărut fără urmă din sediu. Cel mai probabil, acum se află într-o insulă tropicală, cu banii plătitorilor onești.

Iată ce declară un păgubit care a cumpărat bilete pentru toată familia: “Sincer, mă așteptam să se întâmple ceva și să nu se mai țină. Așa e mereu la noi. Nu cred că în Germania sau în Franța s-a întâmplat la fel. Acolo, când se anunță ceva, chiar se ține evenimentul, nu se anulează fără nicio explicație.”

Un comunicat laconic al organziatorilor spune că evenimentul nu a fost anulat, ci s-a amânat pentru o dată ulterioară.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Sunday, 22.05.2011 09:48 Monden

National Cinematografic