Dan_Capatos_va_da_numele_soselei_de_centuraPrimarul Sorin Oprescu intenționează să modernizeze șoseaua de centură a Capitalei, ocazie cu care va opera și o schimbare de nume. După ce a analizat mai multe opțiuni prezentate de consilierii săi, Sorin Oprescu s-a oprit asupra variantei Dan Capatos, un nume ce, spune primarul, pare croit pentru o șosea de centură.

„Pentru merite deosebite în promovarea centuristelor în cadrul emisiunii sale de la Antena 1, «Un show păcătos», Dan Capatos va da numele șoselei de centură a Bucureștiului. De multe ori, seara, când trec pe centură, am impresia că sunt în platou la Capatos. Nu cred că merită cineva mai mult ca el să dea numele șoselei de centură”, a explicat Oprescu.

Din cauză că s-a ofticat că nu e el alesul, lui Mircea Stoian i s-a promis că i se păstrează numele pentru o viitoare toaletă publică.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 12.06.2011 10:39 Monden

National Cinematografic