“Senzaţional!!! Operaţia bebeluşului ars! Vezi aici imagini video de la intervenţia medicală.” Un astfel de titlu deja mi se pare prea mult, numai o minte bolnavă poate să scoată aşa ceva. O minte care lucrează la Click!, mai exact. Dacă ar fi existat pe vremea celui de-al doilea război mondial, cei de la Click! probabil ar fi transmis live pe internet experimentele doctorului Mengele, iar în secţiunea video ar fi băgat filmuleţe gen „Hot! Sexy-evreii, goi la duşuri!”

 

senzationala_prostie_a_celor_de_la_click

Oricum, mie senzaţională mi se pare doar prostia celor care s-au gîndit să pună pe site aşa ceva.

goala_pentru_glet

Şi tot în Click!, un titlu care m-a dat pe spate: “Silvia Pop, goală într-o reclamă la glet”. Nu ştiu cine e Silvia Pop, dar intuiesc că e femeie, şi nu înţeleg de ce ai folosi o femeie goală ca să convingi un om să cumpere glet. Oricît de mult l-ar da Silvia Pop pe spate pe zugravul Marin, acesta nu-şi va face niciodată provizii de glet peste iarnă. Glet îşi ia omul doar cînd zugrăveşte, odata la cîţiva ani, nu în fiecare zi. De faptul că asta nu e o ştire nici nu mă mai mir, doar este vorba despre Click!. 

Închei cu o ghicitoare din CanCan: despre cîte personaje se vorbeşte în fraza de mai jos şi care sînt acestea?

 

ghicitoare

 

Indiciu: Simona Pătruleasa este fosta prezentatoare a emisiunii prezentate acum de actuala prietenă a unui fost jucător al echipei la care a activat în trecut actualul antrenor al echipei Al Kazma din Kuweit.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 18.11.2009 15:01 Monden

National Cinematografic