remake_dupa_tanar_si_nelinistitSerialul „Tânăr şi neliniştit” a mai stabilit un record: este primul serial la care încă se filmează care va avea parte de un remake. Având în vedere că serialul a fost difuzat începând cu anul 1973, nimeni, dar absolut nimeni nu-şi mai aminteşte acţiunea din primele episoade, motiv pentru care un remake este considerat absolut necesar.

„Ştiu că remake-ul serialului nu-l voi termina eu, ci urmaşii urmaşilor mei, dar asta nu face decât să mă motiveze suplimentar. Şi sunt convins că remake-ul «Tânăr şi neliniştit» îmi va asigura un loc în istoria cinematografiei”, a spus Rusty Young, curajosul regizor al proiectului.

Pentru că fanii serialului original, cei care încă mai trăiesc, au o anumită vârstă, remake-ul se va adresa în special tinerilor, singurii care au şanse să treacă măcar de jumătatea serialului. Mai mult, el va fi difuzat doar în ţările cu o speranţă de viaţă ridicată, pentru a se evita astfel scăderea audienţei pe măsura înaintării în timp.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 17.06.2011 08:38 Monden

National Cinematografic