alina_mungiu_pippidi_invitata_la_conacul_playboyHugh Hefner trece printr-o perioadă mai puţin fastă a vieţii sale după ce a fost părăsit de logodnica sa, Crystal, în vârstă de 25 de ani, un iepure Playboy blond, de 1.80.

Iată ce ne-a declarat Hefner: "Trebuie să-mi refac viaţa. Nu mai am nici eu 79 de ani. Vreau să găsesc o femei care să fie şi frumoasă, dar să aibă şi ceva în cap. M-am săturat de pipiţe de-astea care mă vor doar pentru sex şi distracţiile pe care le fac la conacul Playboy".

Surse din conac, ameţite de băutură şi cu creierii varză de droguri, au lăsat de înţeles că Hugh Hefner are o relaţie de câteva zile cu politologul şi analistul Alina Mungiu Pippidi.

Până la închiderea ediţiei, Alina Mungiu Pippidi nu a putut fi contactată, deşi redactorii noştri au bătut toate fast-food-urile din zona Romană-Universitate şi trei merdenelării de la metrou.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Friday, 17.06.2011 14:19 Monden

National Cinematografic