Ombladon-ParazitiiRapperul Ombladon a lansat ieri un atac fără precedent la adresa fostului suveran. Ombladon a spus despre Regele Mihai că este un dinozaur care nu a înțeles niciodată fenomenul hip-hop, deoarece nu a trăit în cartier.

“Regele Mihai habar n-are ce înseamnă să stai cu golanii în scara blocului, la o caterincă. Dacă-l aduci la mine-n Colentina, rămâne-n curu' gol, îl fac bagaboantele din vorbe. Păi mutălău' ăsta nu-i în stare să ducă sceptrul la hermină nici dacă-i cumpără valetul bagabele.”

Ombladon a spus despre Regele Mihai că a comis un act de înaltă trădare în momentul în care a acceptat să plătească tribut turcilor. “Deși luase bătaie la Podul Înalt, regele trebuia să arate că e coios și să refuze să plătească tribut. Dacă plătești tribut, arăți că ți-e frică. Toți băiețașii știu că numai tocilarii plătesc tribut. Dacă eram în locul lui, mă duceam la sultan și-i spuneam:  Hai, coaie, dă! Dă, dacă ai tupeu!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 24.06.2011 17:35 Monden

National Cinematografic