mircea_badea_la_capatosDin cauza datoriilor pe care le are la stat, Mircea Badea e disperat după bani şi pare dispus să accepte orice ofertă din partea televiziunilor. Mai întâi şi-a dat acordul să prezinte alături de Dana Grecu ştirile de seară de la Antena 3, iar acum s-a milogit până a devenit asistentul lui Dan Capatos, înlocuind-o astfel pe Bianca Drăguşanu, plecată la emisiunea „Burlăciţa”.

„O să stau pe scăunelul ăsta, nu vorbesc deloc în timpul emisunii, îmi arăt şi eu puţin pectoralii şi câştig o grămadă de bani. Totul de pe scăunel. Plus că vede şi poporul un piept natural, nu unul făcut cu bisturiul, cum are Bianca Drăguşanu”, a declarat, plin de optimism, viitorul asistent al lui Capatos.

Vestea cooptării lui Mircea Badea în echipa „Un show păcătos” l-a bucurat cel mai mult pe Mircea Stoian. ”In sfârșit o să sărut și un bărbat la intrarea asistentelor în platou, nu doar două femei, Bianca şi Crudu, cum se întâmpla până acum”, s-a confesat Stoian apropiaților.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 25.06.2011 12:10 Monden

National Cinematografic