gadea-bacSe anunţă o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei. Deseară, Mihai Gâdea şi invaţii lui vor dezbate cele mai arzătoare subiecte de la Bac ale zilei.

În platou se va afla şi Mircea Badea, care e un tip spontan şi poate să comenteze inclusiv subiecte la prima vedere. El e obişnuit să citească un text şi să-şi dea imediat cu părerea pe marginea lui, deoarece face revista presei în direct de atâta timp. Badea chiar a ţinut să le dea un sfat elevilor care au dat azi proba la limba română: “Copii, nu uitaţi să vă semnaţi pe foaia de examen şi să scrieţi la sfârşit Mulţumim, Zirkon Media.”

Ciutacu a spus că abia aşteaptă să discute subiectele de la Bac. El e foarte numulţumit de exerciţiile de la proba de matematică, menite, se pare, să distragă atenţia de la adevăratele probleme de geometrie ale ţării.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Dan | Monday, 27.06.2011 18:56 Monden

National Cinematografic