Turbo-cu-surprizeSurpriză de proporții pe piața media, pentru amatorii de mestecat ciungă. Andreea Marin se întoarce la televiziunea națională, pentru a realiza o nouă emisiune lacrimogenă. Aceasta se va numi "Surprize, surprize Turbo" și va intermedia schimburi de surprize cu mașini între colecționarii de asemenea prostii care încă mai există.

Prima ediție se anunță una emoționantă. Potrivit realizatorilor, mai mulți cetățeni vor fi reuniți cu colecțiile de surprize pe care nu le-au mai văzut de 20 de ani. Surprize uitate într-un sertar, aruncate la gunoi sau pur și simplu lăsate în țară în momentul emigrării în Canada au fost recuperate de complicii Andreei Marin, recondiționate și aduse în platoul emisiunii. Momentele sunt cu atât mai triste cu cât mulți nu-și mai recunosc surprizele, care s-au schimbat între timp și au devenit nașpa.

Asistenul Andreii Marin este, de data asta, Moise Guran. El le va prezenta telespectatorilor ultimele tendințe în schimbul de surprize, precum și cursul la care sunt cotate surprizele cu Maserati 3200 GT. În avanpremieră, vă putem spune să nu investiți în surprizele cu Afla Romeo Spider, deoarece nebunia din ultimul timp e un mare balon de gumă care se va sparge la un moment dat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 29.06.2011 09:21 Monden

National Cinematografic