connect-r_vs_chelooCunoscut pentru atitudinea sa rasistă, artistul Connect-R l-a atacat din nou pe Cheloo de la Paraziţii, deşi acesta nu l-a deranjat niciodată cu nimic. Într-un interviu acordat postului MTV, Connect-R l-a numit „lebădoi ” şi „pescăruş albinos” pe rapperul din Colentina, aluzie clară la etnia din care acesta face parte.

De când cariera sa este în plină ascensiune, Connect-R pare să-şi fi pierdut orice urmă de respect pentru colegii de branşă de etnie română. „Nu mă interesează pe mine câte albume a vândut Cheloo, sau Ombladon, sau altu ca ei. Pentru mine Cheloo rămâne un albotei frustrat, care nu face altceva decât să se vaite că viaţa lui e grea. Eu rămân cu tovarăşii mei dansatori, ne antrenăm, facem show total şi mâncăm carbohidraţi.”

Fanii lui Connect-R nu par deloc deranjaţi de derapajele rasiste ale acestuia. Pe pagina personală a artistului fanii postează declaraţii foarte explicite: Conect-R, mie imi place mult ultimul tău album, „Cel care iubeşte", iar piesele mele preferate sunt Burning love" şi Dacă aş fi pentru o zi bulibaşă". În schimb, când îl văd pe Cheloo mi se face greaţă! Asta e rasa lor, românii cântă hip-hop pe unde apucă, românii se laudă că au duşmani, românii iau droguri... Ce, vă deranjează adevărul?
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 29.06.2011 17:00 Monden

National Cinematografic