aplicatie_iphone_pentru_erectieAplicaţia se instalează foarte simplu şi nu necesită cunoştinţe avansate de utilizare a iPhone-ului, având în vedere că beneficiarul nu ştie carte. Odată instalată, aplicaţia iHard are capacitatea de a provoca o erecţie stabilă şi durabilă, aşa cum mulţi şi-ar dori să aibă pe telefoanele lor.
Din meniul principal al aplicaţiei se poate seta durata erecţiei, intensitatea şi, evident, direcţia acesteia. Odată încărcată, erecţia poate fi folosită imediat sau poate fi expediată altcuiva. Prin SMS sau e-mail, erecția poate fi trimisă unui prieten sau, dimpotrivă, unui dușman de moarte.

Programatorul spune că ideea de a face o astfel de aplicaţie i-a venit în timp ce era la o petrecere onomastică. „Stăteam la masă cu vreo șase fete şi mă plictiseam pe moarte. Atunci m-am gândit: ce bine ar fi să am acum o erecţie pe telefon, să mă joc cu ea! Și m-am pus pe programat.”
.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 01.07.2011 12:40 Monden

National Cinematografic