Madalina_Manole_avea_intoleranta_la_furadanRedeschiderea cazului Mădălina Manole a scos la iveală unele date mai puţin cunoscute despre dispariţia Mădălinei Manole. După primele cercetări se pare că artista nu a supravieţuit momentului morţii ei, ceea cea ar explica şi episodul înmormântării.

Părinţii Mădălinei au unele bănuieli că fiica lor nu avea motive să moară, ca atare ea trăieşte. Tatăl Mădălinei s-a arătat foarte optimist în ce priveşte rezultatul anchetei: „În caz că Mădălina este încă în viaţă, eu vreau să ne spună pentru ce ne-a târât prin tribunale atâta timp, de pomană.”

Există totuşi şi posilitatea ca Mădălina să nu mai fie în viaţă, ipoteză susţinută şi de faptul că Mădălina a fost deja înmormântată la cimitir. Avocaţii care se ocupă de acest caz au explicat importanţa acestui indiciu: „În general, procedeul înmormântării este aplicat persoanelor decedate, ceea ce ar conduce către concluzia logică a morţii artistei. Totuşi, este încă prea devreme să ne pronunţăm.”

În cazul în care Mădălina Manole va fi descoperită în viaţă, atunci soţul ei, Petru Mircea, va fi absolvit de orice vină, el fiind cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor calificat.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 01.07.2011 18:29 Monden

National Cinematografic