5 jandarmi, anchetaţi după ce au apărut într-un clip de manele al lui Dani Mocanu, deşi la rând erau şefii lor

Abatere disciplinară gravă la Jandarmeria Română, unde 5 mascați s-au băgat în fața șefilor la un clip de manele al lui Dani Mocanu, în care au apărut, deși șefii erau înscriși primii. Scandalul a ieșit la iveală după publicarea clipului pe Youtube și șefii au dispus percheziții la jandarmi acasă, pentru că e posibil ca jardarmii să fi apărut și în alte clipuri.

Avocatul lui Dani Mocanu, sau o persoană care pare să fie avocatul său, a preluat cazul celor 5 și îi va reprezenta pe jandarmi, pe care îi descrie drept: ”Frații mei în uniformă, șefii nu vor o reformă, stau numai pe privilegii, ei se cred deasupra legii”.

Dani Mocanu, anchetat în dosare de trafic de droguri, proxenetism și playback, le ține partea celor 5 și susține că șefii din Jandarmerie ar fi insistat să apară în clipul de manele ca să-i mai scoată din acuzațiile de la dosar.

”5 jandarmi, 5 paralei, i-au săltat pe fraţii mei şi-i ţin noaptea la bulău, că joacă în clipul meu, dar nu este vina lor, tot eu sunt tăticul lor, se ridică România, sare și Jandarmeria”, ar fi declarat manelistul.

Scris de Ionut
3 august 2018 08:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult