50.000 de urşi s-au înscris în clasa I în Braşov, că au auzit că se dă miere gratis

Măsura anunțată de autorități, prin care elevii din ciclul primar vor primi miere la școală a avut efecte neașteptate la Brașov unde 50.000 de urși s-au înscris în clasa I. Aceștia au profitat de o scăpare din legea învățământului, care nu precizează exact că cei care beneficiază de învățământ gratuit trebuie să fie neapărat oameni.

„Da, este adevărat ce ați auzit, eu am la clasa întâi cinci copii, șapte țigani și 14 urși. Dotările școlii nu corespund, avem buda pentru urși în curte, dar ei sunt obișnuiți și măcar se spală pe labe, nu ca puii ăștia de moldoveni”, spune Mioara Papuc, învățătoare la școala generală Diaconu Coresi din Brașov.

Au existat, evident, și probleme în desfășurarea procesului de învățământ, din greșeală unul din puii de urs, de etnie suedeză, a consumat un borcan de miere-trăznet și a bătut toți profesorii din școală, pe director, pe fochist și pensionarul semi-mort care se ocupa de paza instituției. Pe de altă parte, mulți profesori susțin că urșii îi apără când vin părinții cu idei cretine despre ce trebuie să se învețe la școală și cum copilul lor e mai special decât al altora.

Scris de Ef
25 septembrie 2019 17:09
Citește mai mult despre: urs

Alte articole

Vezi mai mult