hanibalPsihologul Hanibal Dumitrașcu a intrat aseară în direct la Antena 3 pentru a vorbi despre un fenomen straniu și îngrijorător, care a luat amploare în ultimul timp: prezența psihiatrului Florin Tudose în emisiuni.

Florin Tudose apare tot mai des în emisiunile în care se vorbește despre criminali și infracțiuni. Fie că vine în studio sau intervine telefonic, el își dă cu părerea despre toată lumea și spune banalități la care spectatorii se putea gândi și singuri.

“Oamenii de felul ăsta se simt îndreptățiți să pună diagnostice datorită meseriei pe care o practică”, a explicat psihologul Hanibal Dumitrașcu. „Ei cred că totul se reduce la ce au învățat în școală despre comportamentul oamenilor și simt nevoia să explice orice acțiune în termeni teoretici. Este ceea ce în literatura de specialitate se numește hiperconceptualizare. E un simptom des întâlnit la persoanele cu studii postuniversitare.”

Hanibal Dumitrașcu a mai spus că frecvența aparițiilor lui Florin Tudose denotă o foarte mare nevoie de atenție. “Îi place să apară pe sticlă, să fie văzut de mii de oameni. E o persoană cu gândire primitivă, dar ce să-i faci?”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 12.08.2011 06:02 Monden

National Cinematografic