falimentarea_frizeriilor_ciufuliciDepartamentul de investigaţii al TNR a mers pe urmele unei afaceri de zeci de milioane de lei în care sunt implicate mai multe frizerii importante din sfera puterii. Frizeriile Ciufulici, care tund scurt şi bros de câteva decenii bune, sunt acum în pragul falimentului din cauza unui grup de interese, că altfel nu putem să-i spunem. Reporterii noştri au descoperit că este acelaşi grup de interese care în 2008 a falimentat patiseriile Plăcinta iar în 2006 a distrus WC-urile publice Voinţa.

În mod logic se pune întrebarea cine ar avea de câştigat din falimentarea frizeriilor publice? Primii suspecţi sunt firmele de şampon anti-rupere şi Geta Voinea. Există informaţii conform cărora Geta Voinea primeşte importante sume de bani de la oameni, pe care dealtfel îi şi tunde. În jurul ei s-a format o clientelă formată în mare marte din oameni politici cu părul lung, femei bogate şi alte persoane publice care arată ca dracu.

Şamponul anti-rupere este şi el suspect, pentru că împiedică ruperea naturală a părului încă de la rădăcină şi până la vârf. Deloc întâmplător, părul nerupt este apoi tăiat prin intermediul unor frizerii private, după care i se pierde definitiv urma.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 16.08.2011 16:13 Monden

National Cinematografic