andreea_balan_arestataPretinsa cântăreaţă Andreea Bălan a fost săltată aseară de mascaţi, într-un dosar în care este acuzată de uz de voce falsă. Anchetatorii susţin că Andreea Bălan a pretins mai multor persoane sume importante de bani ca să cânte live, însă i-a înşelat fără jenă, prestând pe o voce falsă.

Infractoarea a scos pe piaţă şi mai multe albume pe care, la fel, erau înregistrate voci false, prelucrate în studio. „Din informaţiile adunate la dosar reiese că învinuita Bălan Andreea a făcut uz de voce falsă încă de când s-a lansat în muzică, acum mai bine de 10 ani”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, unul dintre anchetatori.

Extrem de zâmbitoare în momentul în care a fost ridicată de mascaţi, Andreea Bălan ne-a spus, cu o voce ce trăda falsatul, că se consideră nevinovată şi că totul este o înscenare pusă la cale de Fuego.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 20.08.2011 12:41 Monden

National Cinematografic