photoshopping_la_milano_si_parisNemulţumite de photoshoppingul din România, piţipoancele de Dorobanţi pleacă din ce în ce mai des la Milano, Paris sau Londra. “Nu sunt genul care să se înghesuie cu ţărăncile la Unirea Photoshopping Center. Eu nu mă compar cu ele, eu fac photoshopping la Milano şi Paris”, s-a lăudat o piţipoancă al cărei nume refuzăm să-l facem public.

“Dacă te uiţi la una care şi-a făcut photoshoppingul în Bucureşti şi pe urmă te uiţi la mine, care am fost la Milano, o să vezi imediat diferenţa. De când fac photoshopping la Milano, imaginea mea a avut mult de câştigat. Toată lumea îmi spune că arăt senzaţional”, a continuat piţipoanca de Dorobanţi.

Agenţiile de turism oferă deja excursii în marile capitale europene, pentru sesiuni de photoshopping. “O vizită la Londra, de exemplu, este de până la cinci ori mai costisitoare, fără să luăm în calcul avionul sau hotelul. Cu toate acestea, nu ducem lipsă de cliente pentru oferta noastră de photoshopping extern”, a declarat directorul unei agenţii de turism.
Scris de Calin | Monday, 03.10.2011 15:55 Monden

National Cinematografic