stefan-banica-jr-femeiCăsnicia lui Ștefan Bănică jr. este din nou în pericol, după ce paparazzi Click! l-au fotografiat pe artist împreună cu o altă femeie mai înaltă decât el. Este vorba de Iulia Romoagă, o superbă blondă care, la cei 1,70 m ai ei, îi scuipă semințe în cap lui Bănică.

Cei doi au fost surprinși aseară ieșind dintr-un restaurant de lux din Herăstrău. Întrebat de ziariști încotro merge acum, Ștefan Bănică le-a spus că vrea să bea ceva cu prietena lui. “Mă duc să-mi adăp calul”, a glumit el, uitându-se în sus, către frumoasa blondă pe care o ținea de mână.

“Andreea Marin o să turbeze când o să vadă pozele”, e de părere realizatorul tv Dan Capatos. „Andreea devine foarte geloasă când îl vede pe Ștefan în compania altor femei mai înalte decât el. Are impresia că tot ea e de vină. Crede că, pe undeva, nu e destul de înaltă pentru Ștefan și de aceea își caută consolarea în brațele altor femei cărora le ajunge doar până la gât.”

Apropiații lui Bănică spun că pentru el nu contează atât de mult cât de frumoasă e o femeie, atât timp cât e mai înaltă decât el. De multe ori, Ștefan Bănică jr. nici nu-și vede la față partenerele. Unele amante ale lui au fost atât de înalte încât artistul a putut să aprecieze doar faptul că aveau un gât superb.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 05.10.2011 09:32 Monden

National Cinematografic