telefon_copiat_gresit_de_chineziGreşeală impardonabilă a inginerilor chinezi, care au lansat pe piaţă un telefon care nu copiază nici un alt telefon, aşa cum toată lumea se aştepta. Incidentul ridică serioase semne de întrebare asupra capacităţii chinezilor de a realiza copii fidele oricărui produs.

Lansarea produsului i-a dezamăgit cumplit pe chinezii adunaţi de la primele ore ale dimineţii în faţa magazinului. “Aşteptările erau mari, speram la o copie a unui iPhone. Când am văzut însă produsul am rămas cu gura căscată: telefonul nu semăna cu nici un alt telefon aflat pe piaţă. Practic, e copia fidelă a unui produs care nu există”, s-a plâns un consumator.

Inginerul care s-a ocupat de proiect este bănuit de autorităţi că a construit un produs original şi riscă acum ani grei de închisoare, pentru subminarea economiei naţionale. Singura speranţă a chinezului este ca în maxim o lună să apară pe piaţă un produs care să pară originalul copiei pe care el a realizat-o acum.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 05.10.2011 17:10 Monden

National Cinematografic