prostituate_pacalite_cu_conditii_de_luxMarius Spinea şi Dorin Moioagă, zis Elegantu', sunt acuzaţi de racolarea mai multor tinere cărora le promiteau prostituţie şi cerşetorie în străinătate. Fetele erau atrase de mirajul unor condiţii absolut mizere de lucru, garantându-li-se că-şi vor vinde trupul pe sume ridicole unor şoferi libidinoşi, în moteluri promiscue sau prin tufişurile de la periferie.

Însă odată ajunse în străinătate, fetele realizau că fuseseră înşelate. În loc să fie sechestrate şi să li se ia actele, primeau de fapt permise de muncă şi erau trimise să practice diverse profesii onorabile, pe salarii de vis: ospătăriţe în restaurante de lux, recepţionere în hoteluri de 5 stele sau educatoare la grădiniţe particulare. Ulterior, erau forţate să accepte asigurări medicale, bonusuri, avansări şi chiar erau sprijinite să primească cetăţenia ţării respective.

“A fost groaznic. M-au îmbrăcat elegant, m-au parfumat şi m-au trimis garderobieră la Opera din Milano. Am crezut că pentru mine viaţa s-a sfârşit. Totuşi, am o reputaţie, tot Bucureştiul mă ştie, sunt Vivi-Suction, ce o să spună clienţii mei când o s-audă ce-am ajuns?", spune Viviana J. (23 de ani) din Urlaţi. “De bine, de rău, eu am scăpat, dar cine ştie câte destine au fost frânte de aceşti oameni cu chip de interlop..." s-a întrebat retoric Vivi-Suction.
Autor: Harald
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 06.10.2011 15:40 Monden

National Cinematografic