nicu_maharu_isi_schimba_numele_in_nicu__sensualDupă mai bine de cinci ani de relaţie, perioadă în care au fost certaţi şi despărţiţi de mai multe ori, Simona Sensual şi Nicu Mahăru au realizat subit că nu pot trăi unul fără altul şi au decis că e timpul să-şi unească destinele. Ei şi-au anunţat deja apropiaţii că urmează să se căsătorească, cel mai probabil în primăvara anului viitor.

Și, ca să-i demonstreze cât de mult o iubește, Nicu Mahăru a acceptat ca, după căsătorie, să preia numele de familie al Simonei, devenind astfel Nicu Sensual.

“Oricum nu mi-a plăcut niciodată numele Mahăru. De ce să nu recunosc, sună ca dracu’, zici că-i nume de interlop. Iar eu sunt o fiinţă sensibilă. Aşa că o să iau numele viitoarei mele soţii, ocazie cu care îi voi arăta cât de mult o iubesc şi o respect. Din Nicu Mahăru, voi deveni Nicu Sensual ”, ne-a declarat viitorul domn Sensual.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 10.10.2011 08:50 Monden

National Cinematografic