straie-adidassCompania Adidas se pregătește să obțină profituri imense în România. Producătorul german de haine și încălțăminte va scoate pe piață, pentru noul sezon toamnă-iarnă, o colecție de straie preoțești care le va permite popilor cu pretenții să se distingă de confrații lor mai prost îmbrăcați. Noile straie Adidas au o cusătură elegantă și sunt mai comode decât vechile sutane aurite, cu care s-au obișnuit preoții.

Dar să-l lăsăm mai bine pe Eugen Trosnitovireanul, consilierul Adidas pe probleme bisericești, să ne vorbească despre planurile companiei în România:

“Ce am adus complet nou sunt pantofii sport, cu care preoții pot alerga de la o casă la alta, atunci când merg cu Boboteaza. Până să venim noi pe piață, nu exista așa ceva. Preoții umblau de sărbători cu niște gumari siniștri, care se umpleau de noroi.“

Noua colecție mai cuprinde o linie de treninguri cu patrafir, ideale pentru mersul la slujbă și un model unic de sutană casual, care merge purtată și la alte ocazii.

Adidas e precizat că a venit în România cu această colecție de veșminte preoțești pentru că nu avea de ales. Iată cum explică situația Andreas Muller, CEO-ul companiei Adidas. “Noi am vrut inițial să aducem straie pentru atleți, dar nimeni nu mai faci sport la voi în țară. Preoții, în schimb, au bani și țin foarte mult la ținuta vestimentară. Am văzut că poartă chiar și haine bordate cu aur, lucru întâlnit doar la negrii cu bani, care cântă hip hop sau fac trafic cu cocaină”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 11.10.2011 10:59 Monden

National Cinematografic