simona_sensual_la_glinaDecum a ajuns în staţia Glina, Simona Sensual s-a dezbrăcat şi a aşteptat să o preia cineva specializat. Prima dată au preluat-o doi muncitori aflaţi în zonă, după care a venit cineva de la staţie şi a spumuit-o rapid.


Vedeta s-a arătat încântată de noua staţie de epurare de la Glina. „Noroc cu staţia asta, că îmi era şi ruşine să mai apar în curul gol în faţa oamenilor”, ne povesteşte Simona. „Înainte mă epilam la un cabinet specializat, unde patru domni mă puneau să mă dezbrac şi să mă aplec peste un scaun special, dotat cu frânghii. Mă învineţeau degeaba, că firele de păr nu-mi dispăreau deloc.”


În aplauzele spectatorilor, Simona a ieşit teafără din staţia de epilare de la Glina şi a oprit repede un tir ca s-o ducă până acasă. Înainte să urce în cabină, vedeta ne-a explicat pe scurt cum funcţionează staţia de epilare: „Din câte am înţeles, părul nedorit este înlăturat, iar părul dorit este păstrat într-un clasor special.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Wednesday, 12.10.2011 18:01 Monden

National Cinematografic