Tabloidul „Libertatea” împlineşte, pe 22 DECEMBRIE, 20 de ani de existenţă. Nu trebuie să fii Ţiţeica, Petrică sau Olivotto ca te dumireşti că în ziua de 22 decembrie 1989 a apărut primul număr din Libertatea. Vă daţi seama că tinerii ĂIA (din bun simţ ar trebui numiţi ACEIA!) mureau pe baricade şi cîţiva nedezvoltaţi s-au gîndit să scoată un ziar numit “Libertatea”!
Peste numai cîteva zile însă lider de piaţă a devenit ziarul “Adevărul” care se vindea cu CD cu moartea Ceauşeştilor. Răzvan Cornăţeanu, strategul acestui brand, împînzise capitala cu reclame în care două fetiţe, una dintre ele era mama Cleopatrei Stratan, spuneau că s-au săturat de discuţii despre comunism.
Ne-am întrebat oare cum a arătat primul număr din „libertatea”? Am răscolit prin arhive şi am găsit. Vă prezentăm şi dumneavoastră cîteva titluri: „Petre, ce gît mic ai!”, „Doina Cornea, de unde te îmbraci?”, sau „Elicopterul soţilor Ceauşescu costă peste 500 de mii de lei.”, „Secretul bărbii lui Gelu Voican Voiculescu!”, „Dan Iosif, ce sexi eşti cu puşca în mînă!”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Mihai | Tuesday, 15.12.2009 14:55 Monden

National Cinematografic