michael-bolton-nu_face_sex_pe_muzica_luiŞoc în lumea muzicii! Michael Bolton, celebru pentru baladele sale, a declarat unui tabloid britanic că s-a săturat de acest gen de muzică. Motivul: „Toată lumea face sex pe muzica mea, mai puţin eu, care trebuie să cânt în timpul ăsta!”

Bolton spune că îl deranjează cel mai tare concertele. „Cum deschid gura, toată lumea se apucă de sex. După aia trebuie să stau ca un agarici să mă uit la ei, sunt nişte momente foarte jenante, îmi vine să tac şi să ies când nu se uită nimeni. Dacă eram mai deştept cântam metale şi n-ar fi fost problema asta, aveam timp gârlă la un solo de tobe. Cred că-s singurul om din lume care nu a făcut niciodată sex pe muzica lui Michael Bolton.”

Dat fiind că Bolton şi-a început cariera muzicală la 16 ani, criticii spun că e foarte posibil să fie şi în ziua de azi virgin. Aceeaşi problemă o are şi un cunoscut artist român, Smiley, care are prietenă, dar toată lumea face sex cu ea în patul lui şi pe muzica lui. Bolton însuşi a recunoscut că ar vrea să o întâlnească pe prietena lui Smiley, fiindcă a auzit că ea face sex pe altă muzică decât cea a lui Michael Bolton.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Thursday, 20.10.2011 13:44 Monden

National Cinematografic