captura_din_videoclipul_care_a_oripilat_o_tara_intreaga_copyPostul de muzică proastă Taraf TV a primit o amendă de 25.000 de lei, după ce a difuzat un videoclip cu Fuego în plină zi. Mai mult, în timpul difuzării videoclipului pe ecran nu a apărut avertismentul “Numai cu acordul măicuţei”, aşa cum prevede legea în cazul difuzării de materiale audio sau video în care apare sau cântă Fuego.

“Ceea ce a făcut Taraf TV este o mârlănie. Au difuzat videoclipul în timpul zilei, la o oră la care copiii nu dorm. Am fost efectiv asaltaţi cu plângeri din partea părinţilor, care se plângeau de impactul negativ al videoclipului cu Fuego asupra psihicului micuţilor. Mulţi copii au început să-şi strige părinţii «măicuţă» sau «tăicuţă», semn că impactul negativ a fost maxim”, a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Fuego, singurul om al planetei care se trage din măicuţă şi nu din maimuţă, a spus că regretă incidentul. “E trist că s-a ajuns aici, dar credeţi-mă că n-am ştiut de intenţiile celor de la Taraf TV. Probabil o să mă retrag la o mănăstire de măicuţe până se liniştesc lucrurile”, a declarat Fuego.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 21.10.2011 17:48 Monden

National Cinematografic