steve-jobs_strans_de_gatRăsturnare extraordinară în cazul morții fondatorului Apple! Legiștii americani spun că Jobs a fost ucis de faimoasa lui helancă neagră, cea mai clară dovadă fiind faptul că în momentul decesului aceasta îi stătea strânsă pe gât. „A fost o moarte haină”, spune șeful comisiei de legiști. „După fiecare spălare tricoul se făcea din ce în ce mai mic și storcea viața din Jobs picătură cu picătură.”

Legiștii au alertat imediat forțele de ordine iar polițiștii au încercat să captureze tricoul, care după moartea lui Jobs se pare că stătea ascuns în fundul unui dulap. Din păcate, atunci când oamenii legii i-au strigat ”Fleece!”, tricoul a reușit să fugă până la mașina sa, cu care a demarat în trombă, deși agenții l-au somat: ”Pull over!” Deși el fost dat imediat în consemn la frontieră, există temeri că a fugit în Bermude.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Saturday, 22.10.2011 16:58 Monden

National Cinematografic