Cine produce cel mai bun cozonac? Pentru a lămuri această problemă presantă pentru naţiune, tabloidul Libertatea a făcut un fel de sondaj printre „vedetele” autohtone (mai precis, printre cele care au avut ghinionul să le răspundă la telefon).

Cei de la Libertatea au ales cinci mărci de cozonac, iar vedetele, după ce au gustat din fiecare sortiment, le-au acordat note de la 1 la 10. Intenţia e lăudabilă, să zicem că poate fi utilă celor care nu ştiu încă ce sortiment de cozonac să aleagă. Problema e că cei de la Libertatea au pus-o inclusiv pe Alina Plugaru să ne spună care cozonac e mai gustos.


Avînd în vedere domeniul în care s-a remarcat, Alina nu pare expertă tocmai la degustarea cozonacilor de Crăciun. Un cozonac trebuie mai întîi mestecat, ori Alina are specializare în sortimente care se înghit direct.

 

alina_plugaru_cozonaci

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 20.12.2009 08:29 Monden

National Cinematografic