cronica_enoriasilorOferta a venit din partea postului patronat de BOR, care are un spaţiu liber în grila de programe fix înainte de vecernia de miercuri. Patriarhia i-a propus lui Huidu să fie gazda unei emisiuni de divertisment creştin-ortodox, în care să facă mişto de bâlbele preoţilor care se mai încurcă uneori la slujbe.


Cronica Enoriaşilor are un format dinamic foarte cunoscut. Huidu şi co-prezentatorul său, călugărul Mihai Nuieluşă, vor purta pe cap câte o aură simbolică, de sfânt. Un alt personaj important este părintele Cătălin Răspopitu`, care va merge pe la diverse parastase ca să facă caterincă de morţi.


Cea mai importantă rubrică a emisiunii este "Top Cruciuliţă", un clasament al celor mai stupide replici care s-au spus în Postul Mare. Nu vor lipsi nici scenetele biblice, în care Huidu şi colegii săi vor interpreta diferite personaje amuzante din Biblie. Asistente de platou vor fi două măicuţe simpatice, cărora Huidu le spune mereu „Măicuțele, dans!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 01.11.2011 15:59 Monden

National Cinematografic