justin_bieber_nu_recunoaste_ca_este_gayJustin Bieber, văzut de specialişti drept Fuego al Canadei, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care susţine că încă nu se simte pregătit să recunoască că este homosexual. “Chiar dacă recunoaşterea orientării mele sexuale m-ar ajuta împotriva tinerei care susţine că are un copil cu mine, consider că nu e cazul să mă grăbesc”, a anunţat canadianul.

Justin Bieber invocă în sprijinul refuzului său faptul că muzica lui are trecere doar la puştoaicele cu coşuri, care ar fi efectiv răvăşite să afle că idolul lor este gay. “Risc să rămân fără fani dacă recunosc acum”, a explicat Bieber. “Sunt încă tânăr, mai am de adunat fani până să-mi permit recunoaşterea orientării gay”.

El a oferit şi un exemplu în aceste sens, în persoana lui Ricky Martin, care a recunoscut că este homosexual abia spre 40 de ani. “Ricky a fost inteligent că nu a recunoscut de la început că este gay. Eu încă nu am împlinit 18 ani, mai trebuie să treacă nişte ani până să fiu pregătit să recunosc că sunt gay. La momentul potrivit însă, vă asigur, o voi face”, a promis Justin Bieber.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 09.11.2011 14:30 Monden

National Cinematografic