simona_albitaVedeta a fost păcălită de un prieten să apeleze la un cabinet particular de ginecologie pentru a beneficia de tratamentul unui doctor tânăr, specialiazat în albirea dinților la femei. Spre suprinderea tuturor, Simona s-a dus. „Am fost foarte mulțumită de serviciile doctorului, și cred că și el la fel, fiindcă mi-a zis că i-a plăcut mult în gura mea”, ne-a spus vedeta.

După tratament satisfacția Simonei este totală, mai ales că urmează să facă o ședință foto în care i se văd clar dinții. „E un doctor foarte bun, nu m-a durut deloc. Poate doar la început, când mi-a dat două palme fiindcă nu știam cum să stau pe scaun. După aceea mi-a zis să închid ochii, fiindcă el lucrează mai bine pe întuneric. Norocul meu că sunt isteață și m-am prins imediat cum trebuie să stau la operație. Tratamentul nu m-a costat nimic, ba dimpotrivă. E bine că mai există și doctori sufletiști, care nu fac medicină doar pentru bani”, a mai precizat Simona.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Sunday, 13.11.2011 02:16 Monden

National Cinematografic