adam_si_eva_s-au_cunoscut_pe_un_site_de_datingDescoperire uluitoare făcută de cercetătorii britanici: Adam şi Eva s-au cunoscut prin intermediul unui site de dating. Cercetătorii susţin că au găsit aproape intacte profilurile celor doi, inclusiv câteva poze prin care Adam şi Eva sperau să atragă atenţia celorlalţi utilizatori ai site-ului de dating.

“Adam, de exemplu, a scris în profilul lui că preferă brunetele şi că este interesat doar de prietenie, nu şi de căsătorie. Eva, în schimb, era interesată de o relaţie care să ducă la căsătorie. Şi, se pare, Eva şi-a prelucrat o parte din imagini în Photoshop”, ne-a povestit, amuzat, unul dintre cercetătorii britanici.

Pe lângă profilurile de pe site-ul de dating, cercetătorii britanici susţin că au descoperit multe alte informaţii, care pun într-o nouă lumină relaţia primilor doi oameni din istorie. De exemplu, relaţia lor era sa se termine în prima săptămână, după ce Eva a găsit în dormitorul lui Adam mai multe reviste cu femei goale. N-au lipsit nici scandalurile: Adam nu a recunoscut iniţial primul copil şi a cerut efectuarea unui test de paternitate, conform cercetătorilor britanici.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 16.11.2011 18:36 Monden

National Cinematografic