Adolescentele_din_ziua_de_azi_numai_la_sex_si_la_bani_nu_se_gandesc_spune_IrinelTinerele din ziua de azi sunt o reală dezamăgire pentru babalâcii cu bani. Revelaţia îi aparţine lui Irinel Columbeanu, care se plânge că s-a ajuns la situaţia în care fetele sunt atât de superficiale încât nici nu se mai uită la maşina din care cobori sau la eticheta de pe ochelarii tăi de soare.

„Adolescentele din zilele noastre se gândesc la orice, numai la bani şi la sex nu”, spune Irinel. „Eu unul nu sunt un misogin, dar uneori chiar am impresia că tinerele astea gândesc, scuzaţi-mi expresia. Cred că mediul le-a stricat. Şcoala are o mare parte din vină: aceste minţi tinere, extrem de influenţabile, sunt expuse la exemplul negativ al tocilarelor, care le bagă în cap numai prostii, ducându-le pe o cale greşită.”

Columbeanu acuză şi situaţia economică: „Pur şi simplu nu e destulă sărăcie în ţara asta. Înainte te puteai baza pe zone precum Moldova, dar la ora actuală tinerele de acolo sunt complet serioase. Atitudinea asta lipsită de materialism pe mine unul mă scârbeşte. Încep să mă tem că fiica mea mă va vedea în fiecare zi cu aceeaşi femeie. Ce exemplu e ăsta pentru un copil?”
Scris de Radu | Sunday, 20.11.2011 12:08 Monden

National Cinematografic