Mircea Badea este persoana cu care cei mai mulţi români ar vrea să iasă la bere. Într-un sondaj realizat de Ursus, el i-a devansat pe Tom Cruise, Obama şi Brad Pitt, ca să nu mai spun de ăia de la Realitatea, pe care i-a bătut de i-a ascultat cu urechea.


Pentru cei care deschid mereu prea târziu televizoarele – mai exact, după ce se termină "În gura presei" – Badea se vaietă mereu că nu îi place berea şi că nu îi înţelege pe oamenii care beau de bunăvoie ceva atât de amar. Acum, dacă asta au votat românii, ce poţi să mai zici? Aparent, oamenii vor să bea bere în timp ce un personaj vag comic îi cicăleşte spunându-le cât de poşircă e chestia pe care o au în halbă.

Bine, pe de altă parte, poate tocmai de-aia vor românii să-l scoată la bere pe Badea, pentru că ştiu că nu-i place. Ceea ce spune multe despre cât de rea e lumea în ziua de azi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 30.12.2009 00:23 Monden

National Cinematografic