poster_cu_fuego_care_lacrimeazaUn fan Fuego susţine că posterul cu artistul său preferat a început să lăcrimeze. Miracolul, susţine fanul, s-a petrecut chiar în timp ce asculta un album de colinde al lui Fuego. Patriarhul Daniel a promis că va trimite o echipă de specialişti ai Bisericii ca să analizeze veridicitatea lacrimilor din poster.


“Ascultam un album de colinduţe cu Fuego, timp în care contemplam posteraşul cu Fuego. Când, dintr-o dată, văd că ochişorii săi mari au început să se umezească, după care să plângă de-a dreptul. Vă daţi seama că am început să plâng şi eu, după care am îngenuncheat în faţa posteraşului”, a povestit fanul Fuego.

Mulţi contestă însă veridicitatea miracolului. Asta cu atât mai mult cu cât singurul fan de gen masculin al lui Fuego cunoscut a emigrat în Canada din cauza discriminării la care a fost supus din cauza orientării sale muzicale. “Dacă i se întâmpla unei tipe, poate credeam, dar aşa, să aud că un bărbat are în casă poster cu Fuego, mi se pare prea de tot”, a acuzat un necredincios.

 

Alte articole:
Taraf TV, amendat de CNA pentru că a difuzat un videoclip cu Fuego în timpul zilei

Muzica lui Fuego a întors din drum o navă extraterestră care voia să atace Terra

Fuego a recunoscut că este fan Justin Bieber

Anders Breivik Behringer îi admiră pe Vlad Ţepeş şi pe Fuego

Omul se trage din maimuţă, dar Fuego se trage din măicuţă

Un român discriminat pentru că este fan Fuego a cerut azil în Canada

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 07.12.2011 19:30 Monden

National Cinematografic