cantareata_anonima_care_refuza_sinucidereaDacă Mălina Olinescu şi-a asigurat o mediatizare intensă prin decizia de a se sinucide, nu acelaşi lucru se poate spune despre Antoaneta Holcan, o cântăreaţă obscură de muzică uşoară. Deşi se află în anonimat încă de la lansare, Antoaneta şochează şi spune că nici o carieră muzicală n-ar trebui promovată printr-un gest de sinucidere.

Cu un look de gospodină trecută de 50 de ani, cu sânii mici şi lăsaţi, şansele ca Antoaneta să devină vedetă sunt practic inexistente. Cu atât mai mult surprinde încăpăţânarea ei în privinţa sinuciderii. “Nu doar că nu s-a sinucis, nici măcar nu a ameninţat vreodată că o va face. Comportamentul ei este total atipic pentru o artistă aflată în anonimat”, este de părere psihologul Hanibal Dumitraşcu.

Antoaneta Holcan spune totodată că nu intenţionează să renunţe la cariera muzicală. “Cânt din pasiune, nu pentru a ajunge pe scenă ca să-mi arăt decolteul sau fundul, cum fac cântăreţele mediatizate de la noi. Şi în nici un caz nu vreau să ajung ca Inna, care e mai celebră pentru sfârcul ei decât pentru vocea ei”, sună declaraţia şocantă a Antoanetei.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 13.12.2011 16:06 Monden

National Cinematografic