Vânătoarea de mistreţi de la Balc a început. Chiar acum, când citiţi aceste rânduri, un mistreţ care nu bănuieşte nimic scurmă înnebunit de foame în propriile fecale, în cuşca strâmtă de la grădina zoologică din Băneasa, în timp ce semenii lui se distrează, liberi, pe seama ţintaşilor lui Ţiriac, care nu sunt în stare să-i nimerească. Nu vor fi împuşcaţi până la urmă decât cei slabi, care rămân în urmă din cauză că nu se pot abţine din râs.


Ca în fiecare an, la vânătoare participă o grămadă de nume mari şi degeaba. Au ajuns deja acolo Elan Schwartzenberg, Wolfgang Porche (moştenitorul imperiului Porche, probabil că amicii îi spun Honorius) şi Franz Rauch (“regele sucurilor”!). Sunt şanse mari să apară şi domnul Coca Cola, alături de soţia lui, Coca Bloss.

 

Toţi au de înfruntat o opinie publică foarte ostilă. Practic, marele lor noroc e că nu pun la suflet tot ce se scrie în ziare. Iată câteva dintre vocile care îi condamnă, din păcate fără să îi şi judece:

Mama Norvegia, o ghicitoare din judeţul Bihor, se teme că vânătoarea de mistreţi a lui Ţiriac s-ar putea transforma într-o partidă de vânătoare de vrăjitoare.

 

Membrii organizaţiilor pentru drepturile animalelor se opun măcelăririi mistreţilor. Ei spun că mistreţii ar trebui mai degrabă împuşcaţi sau gazaţi, ca să nu sufere.

 

Copiii de la şcoala din Balc sunt tare nemulţumiţi că mistreţii pe care i-au adus la fondul cinegetic al clasei sunt acum împuşcaţi de alţii.

 

Persoanele miloase au spus că nu suportă să vadă mistreţii chinuindu-se. De aceea, ele au cerut televiziunilor să nu mai transmită reportaje pe tema asta.

 

Pescarii din Asociaţia vânătorilor şi pescarilor au declarat că se simt discriminaţi. Ei ar vrea ca Ţiriac să organizeze anual şi o partidă de pescuit unde să participe, pe post de hăitaşi, scafandri care să gonească caraşii spre undiţe.

Total paraleli cu subiectul, poliţiştii i-au sfătuit pe participanţii care vânează păsări sălbatice să tragă mai întâi două focuri de avertizare la nivelul solului şi abia apoi să ţintească în aer.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Sunday, 10.01.2010 16:14 Monden

National Cinematografic