superman_prezinta_chiloti_pentru_catalin_botezatuCătălin Botezatu a dat o adevărată lovitură de imagine, după ce l-a convins pe binecunoscutul supererou american Superman să prezinte ultima sa colecţie de lenjerie intimă masculină. “În mod normal mi-ar fi fost jenă să apar în chiloţi pe un podium de modă, dar a contat enorm că am lucrat cu un superprofesionist, Cătălin Botezatu. Nu ştiu cum s-a văzut din afară prezentarea la care am participat, însă eu m-am simţit superbine în chiloţii lui Cătălin Botezatu”, a declarat Superman.

Cătălin Botezatu a dat o adevărată lovitură de imagine, după ce l-a convins pe binecunoscutul supererou american Superman să prezinte ultima sa colecţie de lenjerie intimă masculină. “În mod normal mi-ar fi fost jenă să apar în chiloţi pe un podium de modă, dar a contat enorm că am lucrat cu un superprofesionist, Cătălin Botezatu. Nu ştiu cum s-a văzut din afară prezentarea la care am participat, însă eu m-am simţit superbine în chiloţii lui Cătălin Botezatu”, a declarat Superman.

 

superman_prezinta_chiloti_pentru_catalin_botezatu

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 03.02.2012 18:35 Monden

National Cinematografic