superman_prezinta_chiloti_pentru_catalin_botezatuCătălin Botezatu a dat o adevărată lovitură de imagine, după ce l-a convins pe binecunoscutul supererou american Superman să prezinte ultima sa colecţie de lenjerie intimă masculină. “În mod normal mi-ar fi fost jenă să apar în chiloţi pe un podium de modă, dar a contat enorm că am lucrat cu un superprofesionist, Cătălin Botezatu. Nu ştiu cum s-a văzut din afară prezentarea la care am participat, însă eu m-am simţit superbine în chiloţii lui Cătălin Botezatu”, a declarat Superman.

Cătălin Botezatu a dat o adevărată lovitură de imagine, după ce l-a convins pe binecunoscutul supererou american Superman să prezinte ultima sa colecţie de lenjerie intimă masculină. “În mod normal mi-ar fi fost jenă să apar în chiloţi pe un podium de modă, dar a contat enorm că am lucrat cu un superprofesionist, Cătălin Botezatu. Nu ştiu cum s-a văzut din afară prezentarea la care am participat, însă eu m-am simţit superbine în chiloţii lui Cătălin Botezatu”, a declarat Superman.

 

superman_prezinta_chiloti_pentru_catalin_botezatu

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 03.02.2012 18:35 Monden

National Cinematografic