inna_si-a_gasit_voceaDeziluzie totală pentru fanii Innei! Cântăreaţa a fost nevoită să-şi anuleze concertele din această lună pe care le avea de susţinut în mai multe oraşe europene, după ce s-a trezit subit că are voce. Drama cântăreţei este cu atât mai mare cu cât absolut nimeni, nici măcar ea, nu bănuia că ar avea o voce bună pentru muzică.

Se pare că Inna nu mai poate falsa din cauza unui virus care i-a provocat o inflamaţie la nivelul corzilor vocale. Ea ar putea reveni pe scenă cel mai devreme la finalul lunii martie, însă există şi riscul ca vocea ei falsă să nu-i mai revină niciodată. 

„Mă simt extrem de prost faţă de fani, pentru că nu-mi place să-i dezamăgesc”, a scris Inna pe pagina ei de Facebook. Fanii au încurajat-o cu mii de mesaje, spunându-i, cu sinceritate, că o apreciază pentru cu totul altceva decât vocea ei.


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 05.03.2012 14:07 Monden

National Cinematografic