Daniel_Buzdugan_a_fost_internat_de_urgenta_dupa_ce_a_ras_la_o_gluma_expirataCunoscutul interpret de glume Daniel Buzdugan a ajuns în această dimineaţă în stare gravă la spital după ce a râs până i s-a făcut rău la gluma „Cu căciula aia mare, ai capul cât o lubeniţă”, făcută chiar de colegul său, Mihai Morar, în timpul emisiunii lor de la radio.

„Nu m-am putut abţine. Am râs cu atâta poftă încât mi s-a aplecat. Râd zilnic la glume expirate, dar uite că asta mi-a pus capac. Cine ştie cât de veche era, pe unde a mai umblat, prin gura o mai fi fost, cine o mai fi râs la ea înainte? Şi doar i-am zis de atâtea ori lui Morar să le ia de pe bloguri, din alte emisiuni radio, nu aşa, de oriunde...”

Acuzaţiile l-au înfuriat pe Mihai Morar, care se jură că gluma era proaspătă şi făcută în casă: „Numai eu ştiu cât am lucrat la ea. Am scris-o şi am rescris-o toată noaptea dinaintea emisiunii, tocmai ca să îmi iasă atât de bine. Eu sunt sigur că de fapt i se trage de la nişte glume făcute chiar de el. Alea cu... îl ştii pe Marcu? ... Ha, ha! Dar pe Anton? ... Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha! Aoleu, mă prăpădesc de ras. Ştiţi ce i-a zis vulpea la arici?”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 07.03.2012 09:07 Monden

National Cinematografic