playboy_vaslui_interiorDin cauza vânzărilor proaste pe care le-a înregistrat încă de la lansare în judeţul Vaslui, şefii revistei Playboy au decis să scoată o ediţie locală, care să ţină cont de specificul judeţului. „Femeile tinere şi frumoase nu au avut niciodată trecere printre vasluieni. Şi, în loc să-i judecăm, am preferat să venim în întâmpinarea lor cu o ediţie creată special pentru ei, pliată perfect pe standardele vasluiene de frumuseţe”, a declarat redactorul-şef al publicaţiei. Din cauza vânzărilor proaste pe care le-a înregistrat încă de la lansare în judeţul Vaslui, şefii revistei Playboy au decis să scoată o ediţie locală, care să ţină cont de specificul judeţului. „Femeile tinere şi frumoase nu au avut niciodată trecere printre vasluieni. Şi, în loc să-i judecăm, am preferat să venim în întâmpinarea lor cu o ediţie creată special pentru ei, pliată perfect pe standardele vasluiene de frumuseţe”, a declarat redactorul-şef al publicaţiei.

Astfel, primul număr al ediţiei de Vaslui a Playboy-ului va conţine un pictorial incendiar cu bunicuţele care vor reprezenta Rusia la Eurovision. „Practic, sunt cele mai în vogă bunicuţe la ora actuală. Sunt sigur că vor face furori printre vasluieni”, a adăugat, plin de optimism, redactorul-şef Playboy.

El este sigur de succesul pictorialului cu băbuţe şi pentru că, pentru vasluieni, orice poziţie în care este pozată o băbuţă este provocatoare. „Indiferent că stă pe scaun, că se scarpină în fund sau că dă de mâncare la porci, pentru vasluieni asta înseamnă senzualitate, imagine provocatoare. Important e să fie babă, de nimic altceva nu mai e nevoie”.playboy_vaslui
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 10.03.2012 12:11 Monden

National Cinematografic