fuego_noul_membru_parazitiiCheloo de la Paraziţii a anunţat într-un interviu că Ombladon va parasi trupa pentru a se călugări. Nu este însă cazul ca fanii să se panicheze, pentru că tot raul e spre bine: locul lui Ombladon va fi luat de Fuego, un adevarat cunoscător al vieţii de straduţă.

„Ne pierdusem prea multe fane pentru că eram consideraţi misogini, dar de când am adus o fată în trupă, cine ne mai poate acuza de aşa ceva?”, şi-a explicat Cheloo strategia. „Şi cei de la B.U.G. Mafia l-au vrut. Practic, ne-am bătut pe Fuego, călcându-l în picioare. Nu suntem la prima colaborare cu el, am mai făcut trei piese împreună, însă nu le-am putut lansa pentru că erau mult prea dure. Asta pentru că la început Fuego n-avea flow de hip hop, dar încet-încet am reuşit să-l pun pe bătaie. Încă mă doare pumnul.”

În această perioadă stiliştii de pe scara de bloc a lui Cheloo lucrează la imaginea de rapper a lui Fuego, care a fost ras în cap, i s-a tras de haine pentru a i se lărgi şi i s-au creat cearcăne, printr-o medodă pe care Ombladon, proaspăt călugarit, cu siguranţă ar considera-o neortodoxă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Nicolai | Monday, 12.03.2012 07:19 Monden

National Cinematografic