Corneliu_Vadim_Tudor_isi_ofera_serviciile_pentru_a_interpreta_personaje_la_petreceri_de_copiiDeoarece Partidul România Mare e în criză de fonduri pentru campania electorală, Corneliu Vadim Tudor a anunţat că în urmatoarele luni îşi va pune toate personalităţile la bătaie, oferindu-se contra unuie preţ modic ca entertainer la petreceri de copii. Conform comunicatului de presă emis de Vadim, „Gunoaie ordinare, vă ofer serviciile mele, pot fi orice vreţi: magician, pirat, clovn, tribun, Eminescu, Winnetou, Moş Crăciun, Superman, Avram Iancu şi orice alt personaj care să vă aducă pe buze zâmbetul, bozgori mici şi împuţiţi. Vorbiţi cu curvele alea de penale de mame ale voastre să mă cheme la petrecerea voastră! A, şi nu vă luaţi pastilele, că strică dinţii!”

Preşedintele PRM spune că a fost contactat deja pentru mai multe petreceri ale unor micuţi: „O ţigancă borâtă, mama unui îngeraş adorabil de fetiţă, vrea să interpretez rolul lui Spiderman la ziua fiicei sale. Mi-am pregătit numărul, voi sări de pe un taburet cu o sfoară legată de gât, sper că o să facă senzaţie printre păduchioşii ăştia mici, dar-ar boala luI Calache în ei. O altă scroafă murdară mi-a zis că l-ar vrea pe Napoleon la onomastica lui fiu-său, am întrebat-o de ce nu vrea să şi interpretez un rol dacă tot vin.”

Vadim îşi asigură potenţialii clienţi că dispune de un vast repertoriu de personalităţi şi că nu rămâne niciodată în pană de lucruri amuzante pe care să le spună copiilor. „Bă, diliilor”, li s-a adresat el celor interesaţi să-i achiziţioneze serviciile, „sondajele arată că sunt în fruntea topului clovnilor dar m-a furat Mafia! Nu credeţi în sondajele mincinoase şi nici în afirmaţiile doctorilor!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Monday, 12.03.2012 14:28 Monden

National Cinematografic