neanderthalSavanții români de la ziarul Cancan au publicat un articol antropologic atât de revoluționar încât i-a uimit pe antropologii de scandal din întreaga lume. Lucrarea științifică are titlul „Omule de Neanderthal, ce-ți mai plăcea să o bați pe femeia de Neanderthal!” și demonstrează fără echivoc faptul că bărbatul de Neanderthal era cam violent cu nevasta lui, pe care o învinețea ca ghiolbanu' de gelos ce era, animalul dracului sălbatic.

Dealtfel, oamenii de știință de la Cancan merg mai departe cu analiza ştiinţifică şi emit ipoteza că violența domestică, așa cum o cunoaştem noi astăzi, este o invenţie a omului de Neanderthal: „Omul de Neanderthal este primul om care a domesticit violenţa şi a folosit-o în gospodărie. Până atunci toată violența care se găsea era violenţă sălbatică, nici nu te puteai apropia de ea.” Mai departe, în capitolul „Iată cum arată primul om care a domesticit violența! Foto exclusiv!!!” aflăm că omul de Neanderthal îşi bătea familia ca la balamuc, pentru că nu era zdravăn la cap: „Omule de Neanderthal, nu te gândeşti că şi femeia de Neanderthal e om de Neanderthal, ca şi tine?"
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 15.03.2012 10:46 Monden

National Cinematografic