Săracilor! Nea Costel, drojdierul care obișnuiește să se facă matol zi de zi la un birt de pe strada Cuza Vodă din București, a reușit printr-un efort de voință imposibil de descris să se lase de băut o lună de zile, la finalul căreia era putred de bogat.nea_costel_bogat.jpg

Spre deosebire de alți nătărăi, care imediat ce dau de niște bani își cumpără mașini scumpe, Nea Costel a preferat să-și plătească mai întâi întreținerea, și abia după aceea și-a cumpărat un Ferrari, deși nu are permis. Surse de pe Cuza Vodă spun că Nea Costel are acum atât de mulți bani, că poate bea 2 săptămâni de ei.

Evident, toată lumea se întreba de unde are Nea Costel atâția bani. Sincer ca întotdeauna, nea Costel a declarat: ”Dă-vă-n p*la mea! De fapt toți aveți venituri ca mine, dar fumați și beți, și de-aia sunteți săraci”, a spus Nea Costel. Studiile confirmă ipoteza lui Nea Costel: dacă românii s-ar lăsa de băut și de fumat, țara noastră ar depăși Singapore la densitatea de milionari.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 23.05.2017 16:07 Monden

National Cinematografic