basescu_ii_duce_dorul_taranului_cu_maseratiDe mai bine de o lună, Ţăranul cu Maserati a uitat să mai fie penibil! Pe YouTube nu a mai apărut nici un filmuleţ cu el, fapt care i-a îngrijorat pe admiratorii săi, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu.

„E singurul care mai crede în mine. Fără filmuleţele lui în care mă lăuda pentru tot ceea ce fac nu cred că aş fi rezistat în funcţie până acum. Doar mesajele lui de susţinere m-au împiedicat să nu clachez pe perioada protestelor din Piaţa Universităţii şi să demisionez. Îi datorez prea multe ca să rămân insensibil la situaţia lui”, a declarat preşedintele.

Băsescu l-a mandatat pe şeful SRI să se ocupe personal de caz şi să-i dea de urmă Ţăranului cu Maserati în cel mai scurt timp posibil. „România are nevoie de oameni ca el care, deşi plecaţi de mulţi ani în Occident, ştiu ce înseamnă iubirea de ţară şi de preşedinte”, a spus Băsescu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 18.03.2012 13:25 Monden

National Cinematografic