Teo_l-a_pacalit_pe_viitorul_sot_punandu-si_pe_Facebook_poze_cu_Tanta_modificatMoment jenant pentru Teo Trandafir! După ce vedeta a înfiripat o relaţie pe Facebook care ar fi trebuit să se termine cu o nuntă ca în poveşti, visul ei este pe cale să se destrame după ce viitorul soţ a descoperit că Teo nu arată exact ca în pozele pe care le-a postat la profilul ei! Mai precis, se pare că, pentru a fi mai atractivă, Teo ar fi folosit pe Facebook poze cu populara Tanţa (Nuami Dinescu), bărbatul fiind convins că ea chiar aşa arată până când a văzut-o în carne şi oase acum câteva zile.

„Am avut o bănuială că nu e poza ei”, declară în exclusivitate viitorul soţ al lui Teo, „mi s-a părut mie că în imagini e o personalitate TV, prea avea şarmul ăla fotogenic, dar mi-a jurat că ea e. Eram pe Facebook, ultimul lucru care mi-a trecut prin cap a fost că cineva ar putea încerca să mă înşele punând poze cu o vedetă.”

„Vă daţi seama de dezamăgirea mea când ne-am întâlnit pentru prima dată în realitate. Ştiu că se va spune despre mine că sunt un tip superficial, dar eu consider că e important şi aspectul fizic”, continuă bărbatul. „Nu spun neapărat că relaţia noastră s-a încheiat, fiindcă Teo mi-a zis că ea e o femeie inteligentă, care înţelege perfect şi punctul meu de vedere, astfel că e dispusă să se opereze în Austria pentru a arăta ca Tanţa.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 19.03.2012 17:49 Monden

National Cinematografic